Om mig


Navn: Theresia Munkholm

Født: 27/01 - 1982

Opvokset i: Aalborg

Uddannelse:
Sjælsro Intuitiv Healer / Clairvoyant 2015-2016
Totum Kropsterapeut (Færdiguddannet i maj) 2020

Min historie

Jeg har levet af mine kreative evner siden 2005, hvor jeg blev færdiguddannet som mediegrafiker; først som Herretøjsdesigner og siden Grafisk Designer. Jeg har altid elsket at arbejde med ord og farver - og jeg har altid haft en stor indfølingsevne og lyst til at se udfordringer fra en positiv indfaldsvinkel.

Den spirituelle verden har altid kaldt på mig! Da jeg endelig tog springet og kom i gang med uddannelsen til Intuitiv Healer i 2015, gik det, ja jeg fristes til at skrive: endelig!!! - op for mig, hvor stærk min klarfølelse er. Denne klarfølelse har jeg brugt hele mit liv - ubevidst! Det føles både fantastisk og befriende endeligt at kunne give plads til den og til mig selv. Det har virkelig lært mig hvor meget det betyder for mig, at gå hjertevejen.

Jeg er startet på uddannelsen til TOTUM Kropsterapeut i juni 2019. En uddannelse der kaldte på mig, fordi jeg igennem arbejdet med Healing og Bodywork, oplever hvordan vores kroppe husker på /ophober oplevelser og traumer, som vores sind forlængst har fortrængt. For mig falder det naturligt at behandle det hele menneske for at opnå balance.


Kontaktformular

Balancerum v. Theresia Munkholm - tlf: +45 612 68 612 - mail: tidtilmig@balancerum.dk
All rights reserved