Udtalelser


Det har hjulpet mig så
ubeskrivelig meget!

Jeg var skeptisk i forhold til det her healing, men jeg må indrømme, at hun kan da bare noget specielt. Hun har hjulpet mig så ubeskrivelig meget efter bare et enkelt besøg. Har snart en tid igen og jeg glæder mig.

- Heidi

Jeg har fundet troen på,
at jeg kan klare det!

Fra at være uviden skeptiker overfor "den slags hokus pokus" til at jeg uden at tøve kan sige, at de besøg jeg giver mig selv hos Theresia, er det bedste jeg nogensinde har gjort, og kan gøre for mig selv. Skeptikeren i mig er forlængst forsvundet og tilbage er kun taknemmelighed. Theresia får mig til at reflektere, se ind ad, berøre alt det dér, som vist nok gør lidt ondt og belyse alle de fantastiske ting, som man godt kan have en tendens til at overse eller glemme. Theresia har givet mig modet til at turde at arbejde med mig, hvilket har resulteret i, at jeg selv har fundet troen på at hvad end der sker, kan jeg klare det. Jeg glæder mig allerede til næste besøg.

- Line

Det er ikke sidste gang!

Jeg har været oppe ved Theresia og det er ikke sidste gang jeg kommer der. Hun er meget dygtig.

- Morten

En kvinde som brænder,
for det hun laver!

En kvinde som brænder for det hun laver og derigennem gør en forskel og beriger de menneskers liv, som hun arbejder sammen med

- Vibeke

Balancerum v. Theresia Munkholm - tlf: +45 612 68 612 - mail: tidtilmig@balancerum.dk
All rights reserved