balancerum_2020_22_72dpi.jpg
Oriental graphic element

Firmaaftaler

Reducér stress og sygefravær i jeres virksomhed med en ordning om Holistisk Kropsterapi, der giver både sundere og gladere medarbejdere. Jeg tilbyder en professionel ordning tilpasset til netop jeres behov. 

 

Det er i dag en mere udbredt opfattelse, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, mine behandlinger tager sit udgangspunkt. Mange ‘tager arbejdet med hjem’, men man kan også tage spændingerne fra privatlivet med på arbejdet. Kropsterapi giver en bedre balance i livet, øget velvære og mere overskud på alle fronter. 

 

Jeg tilpasser altid behandlingen til det enkelte menneske, men tager udgangspunkt i beroligende og afbalancerende pulseringer, akupressurtryk, zoneterapi og massagelignende tryk på kroppens energibaner. Derved opnåes en dyb afbalancering og indre ro. Alt efter behov, kan en behandling også inkludere TFT/EFT, som er en speciel teknik, hvor man effektivt og uden terapeutisk samtale, kan løsne traumer, årsag til misbrug mv. 

 

Til forskel fra en almindelig massage, som mange kender fra lignende ordninger, har Holistisk Kropsterapi fokus på at løse årsagerne og ikke blot symptomerne. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.  

 

Jeg er fleksibel og kan sammensætte en ordning, der passer til jer. Jeg kan både behandle hos jer i virksomheden - eller I kan komme til mig i Balancerum.