top of page
balancerum_2020_22_72dpi.jpg
Oriental graphic element

Firmaaftaler

Reducér stress og sygefravær i jeres virksomhed med en ordning om Holistisk Kropsterapi, der giver både sundere og gladere medarbejdere. Jeg tilbyder en professionel ordning tilpasset til netop jeres behov. 

 

Det er i dag en mere udbredt opfattelse, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, mine behandlinger tager sit udgangspunkt. Mange ‘tager arbejdet med hjem’, men man kan også tage spændingerne fra privatlivet med på arbejdet. Kropsterapi giver en bedre balance i livet, øget velvære og mere overskud på alle fronter. 

 

Jeg tilpasser altid behandlingen til det enkelte menneske, men tager udgangspunkt i beroligende og afbalancerende pulseringer, akupressurtryk, zoneterapi og massagelignende tryk på kroppens energibaner. Derved opnåes en dyb afbalancering og indre ro. Alt efter behov, kan en behandling også inkludere TFT/EFT, som er en speciel teknik, hvor man effektivt og uden terapeutisk samtale, kan løsne traumer, årsag til misbrug mv. 

 

Til forskel fra en almindelig massage, som mange kender fra lignende ordninger, har Holistisk Kropsterapi fokus på at løse årsagerne og ikke blot symptomerne. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.  

 

Jeg er fleksibel og kan sammensætte en ordning, der passer til jer. Jeg kan både behandle hos jer i virksomheden - eller I kan komme til mig i Balancerum.

18280547224064001.jpg
Oriental graphic element

Test i virksomhed eller butik

Tilbyd dine medarbejdere eller kunder en sundhedstest eller vitamin- & mineraltest.

Mange går rundt med en uopdaget vitamin- og mineralmangel, der påvirker deres daglige virke eller generelle trivsel.

stedet for at fylde unødige produkter på kroppen i den bedste mening, tilbyder jeg en test, der kan klarlægge hvad 

der, præcist er behov for. 

Testen er 100% nåle- og smertefri og udføres med min 'Wegamed Test Expert plus' maskine. Er der flere, der skal testes, kan jeg komme til jer.

Kontakt mig gerne ganske uforpligtende.

bottom of page