top of page

Om Theresia

Jeg har levet af mine kreative evner siden 2005, hvor jeg blev færdiguddannet som Mediegrafiker; først som Herretøjsdesigner og siden Grafisk Designer. Jeg har altid elsket at arbejde med ord og farver - og jeg har altid haft en stor indfølingsevne og lyst til at se udfordringer fra en positiv indfaldsvinkel.

 

Første gang jeg bevidst, oplevede egne evner, var da jeg som nysgerrig, besøgte en Krop-Sind-Ånd messe, og deltog i en clairvoyance workshop. Oplevelsen dér satte for alvor skub i min nysgerrighed.

 

Jeg er opvokset i en familie uden spirituel interesse, så det tog mig lidt overvindelse og tilløb at kom i gang med uddannelsen til Intuitiv Healer. Men her gik det for alvor op for mig, hvor stærk min klarfølelse er. Jeg må sige, at én af de største livsgaver jeg har fået, udover mine dejlige børn, er opdagelsen af, at jeg allerede indeholdte dét, jeg søgte - og det ønsker jeg at give videre til andre.

 

Min klarfølelse har jeg brugt hele mit liv - ubevidst! Det føles både fantastisk og befriende, endeligt at kunne give plads til den og til mig selv. Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med kommunikation, men det tog mig år at forstå, at det er kroppen og sjælens kommunikation, der er mit kald. 

 

Jeg er spirituelt nysgerrig og har arbejdet med meget forskelligt som fx Chakradiagnostisering, Bodywork, Tegneterapi, Afdødekontakt, Husrensning, Tankefeltterapi, Shiatsu Massage Teknikkker og Emotional Freedom Technique; det giver mig en bred vifte af muligheder at arbejde med under behandlingerne.

Jeg valgte at uddanne mig til Kropsterapeut, fordi jeg ved at røre ved en krop, oplevede at jeg sansede dens fortællinger med ophobede oplevelser, følelser og traumer, men havde svært ved at formidle dem. Beriget med nye teknikker, har jeg fundet min egen måde at behandle på i Balancerum, som jeg oplever kan noget helt specielt.

Jeg kalder tit mig selv for Kropshvisker fremfor Kropsterapeut, for jeg behandler i dybden, men på en blid og omsorgsfuld måde, da jeg oplever at mange af mine klienter, i forvejen er hårde ved sig selv. Altså vil jeg gerne vise dem en kontrast til denne strategi. For mig falder det naturligt at behandle holistisk - altså det hele menneske - for at opnå balance.

Uddannelser & Kurser

Intuitiv / Clairvoyant Healer

Sjælsro Skolen i Holstebro v. Helle Nemborg

2015-2016

Clairvoyance & Afdødekontakt

Kursus ved Gitte Schlie, Lemvig

2016

Totum Kropsterapeut

Totum - Skolen for Kropsterapi, Aalborg

2019-2020

TFT/EFT Grundkursus

Mygind Institute

September 2020

Udvidet Meridianlære

Overbygningskursus ved Totum, Århus

November 2020

Enkle Tryk - Zen Shiatsu Teknikker 

Ananda House v. Clauss Matteo Julian Gyllun

Marts 2023

shutterstock_169955492_lille.jpg
2022_september_Balancerum_001.jpg
17883514220466652_edited.jpg

Min Filosofi

Jeg er af den overbevisning, at alt sker af en årsag - og at krop og psyke hænger sammen. Den måde du har levet dit liv på og alle de oplevelser du har haft, sætter sig i kroppen som indtryk / aftryk, der er med til at påvirke dig videre i livet; både dine til- og fravalg, samt dine overbevisninger.

Du kan føle at sjælen gør ondt; at hjertet brister eller at halsen snørrer sig sammen - måske mærker du tyngde i maven...Undlader du at føle og i stedet lukke følelserne ned, fordi det måske er det eneste, du har overskud til på pågældende tidspunkt, kan kroppen på sigt begynde at gøre ondt. Det kan fx være at følelsen, finder et kropsligt udtryk, for endelig at blive set / hørt.

Holistisk Kropsterapi hjælper dig med at genetablere kontakten til din krop og de ting, der er svære. I dit tempo, genfinder du dig selv og din indre balance.

bottom of page