top of page
2022_september_Balancerum_002.jpg

Holistisk Kropsterapi

Det kan føles sårbart at mærke kroppen, hvis du er vant til at løse alting med hjernen. Ikke desto mindre er det feltet, jeg inviterer dig ind i, når du kommer til kropsterapi i Balancerum.

Hjernen kan fortrænge oplevelser og følelser, men kroppen husker. Jeg oplever at der er en sammenhæng imellem alt! Når man får bearbejdet de underliggende følelser, oplever mange at indre uro, spændinger og smerter mindskes eller forsvinder.

Mange bruger også behandlingen ved personlig udvikling eller selvkærligt forebyggende.

Under behandlingen finder vi ind til alt det, der påvirker dig i dagligdagen og begrænser dig i at leve og udfolde dig, som det menneske du er. Jeg bruger min klarfølelse undervejs, men behandlingen er hverken mystisk eller uhåndgribelig.

Du bliver dybt afspændt og går let, varm og fredfyldt ud i livet igen. De fleste oplever behandlingen som meget forløsende og som en virkelig stærk og følsom oplevelse. De føler sig set og forstået på en ny måde og får en større selvindsigt.

Uanset hvordan du og din krop reagerer under behandlingen, står jeg ved din side og sørger for, at du er okay igennem det hele.  
 

Alle behandlinger er individuelle; skræddersyet fuldstændigt til dit behov og foregår i behagelige og trygge omgivelser. Du bliver behandlet på (opvarmet) briks, liggende i undertøj, tildækket af tæppe.


Behandlingen varer i alt 60 min og er inkl. kort indledende og afsluttende samtale, samt af-/påklædning.

Køb Klippekort eller Forløb

Hvis du har brug for flere behandlinger, kan du med fordel købe et klippekort eller et forløb og spare penge på dine behandlinger. Du køber nemt klippekort, når du er logget ind i min Onlinebooking. Brug menuen øverst. Det er også muligt at købe klippekort, når vi ses i Balancerum.

bottom of page