Groennehaender.jpg
Oriental graphic element

Hvad er Holistisk Kropsterapi?

Holistisk Kropsterapi er en effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger, gennem pulserende massage, akupressur og samtale. En behandling hos Balancerum er en kropslig behandling, men også en invitation til at mærke efter, hvad der foregår inderst inde. 

 

Jeg behandler med udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket; helheden behandles og ikke kun et symptom. Jeg tror på de store sammenhænge og METAsundhed principperne om at kroppen tilpasser sig situationer og følelser. Du kan derfor opleve, at jeg trykker på punkter og steder, der måske ikke umiddelbart virker logiske i forhold til hvor smerten sidder, men hvor der er en dybere forbindelse, der har brug for opmærksomhed. Du kan også opleve at et tryk på kroppen, kan udløse forskellige følelser, du måske havde fortrængt.

I arbejdet med din krop kan der nemlig både være dybe tryk, stræk og pulserende bevægelser. Din krop vil afsløre, hvordan du forholder dig til det, der ligger i din krop og verden omkring dig. Kæmper du imod? Trækker du dig? Holder du vejret? Eller hvilke andre reaktionsmønstre tager du i brug, når du bliver udfordret? Behandlingen skaber en ny kontakt til din krop og du opnår en øget bevidsthed om, hvad der skal til for, at du kan slippe de fysiske og psykiske spændinger, du har.

 

Jeg kombinerer Totum Kropsterapi med andre teknikker, som fx. Bodywork, Intuitiv Healing, Klarfølelse samt Tankefeltterapi/ Emotionel Freedom Technique, som jeg oplever, kan noget helt særligt, når de kombineres og tilpasses den enkelte.

 

Uanset hvordan du lever dit liv, bærer din krop oplevelserne, både positive og negative, med sig og lagrer dem i kroppens hukommelse. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne. Din psykiske tilstand påvirker altså din krop, og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger. Behandlingen arbejder således i feltet mellem det psykiske og det fysiske ved at kombinere 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier.

Alle behandlinger tilpasses individuelt, men mine behandlinger er generelt blide - dog effektive. Min erfaring har lært mig, at de mennesker der lægger sig på min briks, i forvejen er hårde ved sig selv, så de har i langt højere grad brug for at blive set, hørt og guidet tilbage til kontakten med dem selv. Kroppen ved godt selv, hvad der skal ske. Og den enkelte kan sagtens mærke sine grænser, uden smerte eller 'knæk og bræk'. 

Herunder kan du læse mere om de forskellige behandlinger.

balancerum_2020_19.JPG

Holistisk

Kropsterapi

60 minutters behandling hvor du kommer i dyb ro og indre balance.

 

Behandlingen er individuel og personligt, dvs vi kommer ind på de temaer, der optager dig og påvirker din indre og ydre trivsel.

Jeg kombinerer teknikker og greb fra Totum Kropsterapi, som bla. er massagelignene tryk på kroppens energibaner, med zoneterapi, akupressur og Intuitiv Healing. 

 

Hvis der er behov for det, er der også mulighed for at få TFT/EFT 

60 min / 625,-

balancerum_2020_22_72dpi.jpg

Anti-Stress

Kropsterapi

30 minutters behandling hvor du finder ro i krop og tanker.

 

I behandlingen indgår de mest afslappende zoneterapi- og akupressurpunkter, jeg kender, for at sikre, at du går fredfyldt, samlet og lettet ud i livet igen.

Vi når ikke lige så dybt, som ved en længere behandling, men det er en perfekt smagsprøve på Holistisk Kropsterapi.

 

Også en oplagt mulighed, hvis du vil forkæle én du holder af.

30 min / 300,- 

Oriental graphic element

Køb Klippekort

Køb et klippekort, hvis du har brug for flere behandlinger. Du kan let købe klippekort, når du er logget ind i Onlinebooking, men du kan også købe et klippekort, når vi ses i Balancerum. Du får rabat på behandlingerne ved at købe klippekort, så det er en løsning de fleste vælger.